تۆ له ژوورهوه نیت ناتوانیت ههموو پابهتهكان ببینیت، ئهگهر ئهندام نیت دهتوانیت ببیت به ئهندام...
بهخێربێن... ئازیزان بۆ ئهوهی بتوانن بابهت و لینکهکانی ئهم مهکۆیه ببینن و سوود بگهیهنن بهئازیزان و هاوڕێیانتان و بتوانن بهشداری بکهن له بابهتهکان پێویسته ببن به ئهندام
داواكارین كه ههر رهخنهو پێشنیارێكتان ههبێت پهیوهندیمان پێوه بكهن بهم ناونیشانهوه info@home4kurd.com بۆ ئهوهی بتوانین شتی جوانتر پێشكهش به گهلهكهمان بكهین وه ئاواتهخوازین ئهگهر ههر كهمتهرخهمییهكیشمان كردبێت به گهورهیی خۆتان لێمان ببورن لهگهل رێزو خۆشهویستی بهرێوهبهرایهتی مهكۆی ماڵی کوردان.
من ئه ندامي نويم له كه ر كوكه وه به شداريتان له كه ل ده كه م له م يانه قه شه نكه و هيوادارم كه هاوريه تيم قبول كه ن وه منيش بيخوشحال ده بم به هاورييه تي ئيوه ي به ريز و ئازيز
لێره نیه
خۆشهاتی هاوری بۆ مالی كوردان ،ئێمهش خۆشحالین ، هیوا دارین به بابهته جوانهكانت مهكۆكه بڕازێنیتهوه.

لێره نیه
یەک دنیا ڕێز بۆ کەرکوک و خەڵکی قارەمانی ئەو شارە کوردیە 
تۆش بەخێربێیت بان چاومان.
لێره نیه
سڵاو کچهکهرکوکی گیان یاخوا بهخێر بێیت گیانی من هیوام وایه سهرکهویوبیت بهبابهته جوانهکانت ئهم یانهیه برازێنیتهوه
هاورێت ڕێگا شیاو
لێره نیه
... نووسی:
سڵاو کچهکهرکوکی گیان یاخوا بهخێر بێیت گیانی من هیوام وایه سهرکهویوبیت بهبابهته جوانهکانت ئهم یانهیه برازێنیتهوه
لێره نیه
زور سوباس هاورييان به راستي زور زوور خوشحال بووم به هاورييه تي ئيوه ي به ريز و ئازيز
جاريكي كه ش سوباس بو ئيوه
كاتتان شاد
لێره نیه
[imgl][/imgl]سهرهتاسڵاوێکی گهرم بۆ ههمووهاوڕێیانم....
هاوڕێیان من هاوڕێ تازهتانم ئهمهوێت وهکو هاوڕێی خۆتان قبوڵم بکهن.من له شاری شههیدانهوه هاوڕێتانم شاری{ههڵهبجهی شههید}.چاوهڕی نامهو بابهتانم.....
لێره نیه
لێره نیه
salanm
لێره نیه
بهخیرهاتی سهرچاومان گیانهکهم
تۆ هاورێی ئازیزی منیت
هیوادارم تۆش به هاورێی خۆتم قهبول بکهی
سهرکهوتووبیت..
لێره نیه
baxer beit hawre gyan..
لێره نیه
هةر لة كةركوك تا شاري سؤران لةسةر جاومان بي بةخير بي سةرجاومان بؤ مالي خؤت مالي كوردان كجة كةركوكي
ئهگهر مردم لهسهر گۆرم باشعرێکی نالی ناونیشانم بێ
ههر عاشقێ کهخوێندیهوه بۆ ژینی من گریانی بێ
لێره نیه
زوووووووووور سوباس هاوريان بؤ ئه و وشه جوانانه ي ئيوه سوباستان ده كه م هاوريي ئازيزي منن
لێره نیه