تۆ له ژوورهوه نیت ناتوانیت ههموو پابهتهكان ببینیت، ئهگهر ئهندام نیت دهتوانیت ببیت به ئهندام...
بهخێربێن... ئازیزان بۆ ئهوهی بتوانن بابهت و لینکهکانی ئهم مهکۆیه ببینن و سوود بگهیهنن بهئازیزان و هاوڕێیانتان و بتوانن بهشداری بکهن له بابهتهکان پێویسته ببن به ئهندام
داواكارین كه ههر رهخنهو پێشنیارێكتان ههبێت پهیوهندیمان پێوه بكهن بهم ناونیشانهوه info@home4kurd.com بۆ ئهوهی بتوانین شتی جوانتر پێشكهش به گهلهكهمان بكهین وه ئاواتهخوازین ئهگهر ههر كهمتهرخهمییهكیشمان كردبێت به گهورهیی خۆتان لێمان ببورن لهگهل رێزو خۆشهویستی بهرێوهبهرایهتی مهكۆی ماڵی کوردان.
سلاو .....
دهست خۆشی له دروستكاری ئهم مهكۆیه جوان و به سووده دهكهم
كه بهراستی مهكۆیه كه پێكهاتووه له كۆمهلێك بهشی به سوود
هیوادارم بیتوانن ئهم مهكۆیه جوانه ههر به زیندوی و جوانی بیهێلنهوه
برای بچوكتان Kurd-Live
لێره نیه
سوپاس بۆ بۆ تۆش بهڕێزهکهم هیوادارین بتوانین خزمهتێکی بچوک بگهیهنین به ئێوهی خۆشهویست
دووباره سوپاس
لێره نیه
بهناوی خوا
من ئهمهكهمێكه هاتووووووم بۆئهم مهكۆییه بهلام شتێكی سهیرم بینی ئهویش ((دهست خۆشی))
تۆكهبابهتێك ئهنوسی بۆدهستخۆشی لێكردن ناینوسییییییییییییییییییی
وهلهههموی سهیرتر !!!!!!!! سهرپهرشتیارانیش ئهم دهست خۆشییه فێربوونه
گهردهتانهوێت مهكۆجوانه پێشبكهوێت دهبێت لهدهست خۆشی دووووووووووووورببنهوه
لێره نیه
سڵاو بهڕێز باران
لێره باسی لهسهرکراوه: http://www.home4kurd.com/viewtopic.php?id=1408
بهبۆچوونی من وهکو بهڕێوهبهر دهستخۆشی هیچ زیانێک ناگهیهنێت راسته زۆربونیشی بێزارکهره بهڵام تۆ ئهگهر بابهتێک دابنێیت و من نهڵێم دهستت خۆش یان شتێکن لهم شێوهیه ئایا تۆ سارد نابێتهوه له بابهت نوسین؟
سوپاس بۆ پێشنیارهکهت و شاد و کامهران بیت
لێره نیه
پێشنیارهکهت بهجێیه کاک باران، ههر چهنده له ڕابردوودا قسهی زۆرمان لهسهر کردووه.
بهڵام زۆر بابهت ههیه جگه له دهست خۆشی هیچ وهڵامێکی تری نیه.
وهم بۆ خۆم زۆر سهردانی مهکۆ عهرهبی و ئینگلیزیهکان دهکهم، له ههموو مهکۆکاندا ئهم دیاردهیه ههیه، بگره زۆر کات خاوهن بابهتهکان دوای نووسینی بابهتهکهیان به 10 دهقیقه، گلهی له ئهندامان دهکهن لهوهی که بۆ وهڵامیان نهبووه لهسهر بابهتهکه.
بهڵام گهر تۆ بتهوێ بابهتهکان ههڵبسهنگێنیت، ئهوه دهتوانیت چاودێری ژمارهی سهردانهکانی بابهتهکه بکهیت.
وه دڵنیایهبه ئهگهر بابهتێک بنووسیت و کهس دهسخۆشیت لێ نهکات، ئهوا جارێکیتر توخنی بابهتی لهوجۆره ناکهویتهوه.
بژیت
لێره نیه
بهرێزان ئهمهرایمنه وهلهراستی دابابهت ههیه تهنیا دهتوانی بنووسی دهستخۆش زۆرجوانهیا::::::::::::::
بابهت ههیه دهینووسی زۆر وهك كۆمهلایهتیو شتر ههركهسێ دهتوانی تهنیارێزێكیش بێ رایخۆی بنوسی
ههرنایخوێنێتهوه دهنوسی دهست خۆش.
لێره نیه
بهڕێز، چوزانی ناخونرێتهوه؟
لهوانهیه لهخۆتهوه سهیر بکهی! من خۆم ههڵناکێشم بهڵام زۆربهی بابهتان دهخوێنمهوه ئهگهر بهدڵم بێت ئینجا دهستخۆشی و رای خۆم دهڵێم
لێره نیه
هههههههههههههههههههههههههههه
نانا لهخۆمهوهناڵێم بهرێز نهموتوه ههمووو وان بهڵم زۆریش ههن بێخوێندنهوه دهست خۆشی ئهكهن
وه ئهم قسانهی من دهیكهم بۆخۆم ناكهم گهرحهزنهكهم مهكۆكهپێشكهوێت ههرباسم لێنهدهكرد
رێزم بۆئهندامان ههیه لهخۆشهویستی بۆئهندامانو مهكۆكه ئهم قسانهم كردوه
لێره نیه
کاک باران گییان ئهندامان زۆر سهربهستن له کردنی ههر پرسیارو پێشنیارێک، بێگومان ئێمه زۆر خۆشحاڵ دهبین. 
لێره نیه
سڵاو
بهبڕوای من دهست خۆشی كردن ههنێك كات پێویسته ، بۆهاندانی نووسهری بابهت تازیاتر چالاك بێت
بهڵام دهستخۆشی كردنی لهڕادهبهدهر و بهمهبهستی زیاد بوونی ژمارهی پهیامهكان ئهمهیان شتێكی باش نییه بهبڕوای من
ههنێك جاریش بابهتێكی بهسودم بینیوه و زۆر سود مهند بووم لێی بهڕاستی حهزم كردوه دهست خۆشی لهنووسهری ئهوبابهتهبكهم
بهڵام دهست خۆشی ناكرێت ڕێگربیت لهبهردهمی چونكه پێشێل كردنی یاساكانی مهكۆنییه ! و شتێكی زۆرسانایه
بژین .
لێره نیه
Babatek jwan bet u swd baxsh bet shayani dast xoshi haya mn zor jar babatm sayr krdwa lei tenagaishtom labar awa dast xoshim nanardwa hichm nanusiwa shtekishm ba dil nabubet mjamala nakam u hichish nanusm:)
لێره نیه
هةموو دةست خؤشيةك كاري جواني لة دواية جا بؤ دةبئ ئيمة بئ دل كران بين بة دةست خؤشي
لێره نیه
تکایە بابەتی کۆن نویمەکەرەوە
لێره نیه
دهست خۆش
لێره نیه
kkk_mpo نووسی:
دهست خۆش
ئەمە دواین جارت بێت
چونکە من لەسەرەوە نووسیومە بابەتی کۆن نوێ مەکەرەوە تۆ رێک پێچەوانەی ئەوە جوڵاویتەوە
لەگەڵ رێزم.
لێره نیه